KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Fırat Albayram kimdir? Fırat Albayram oynadığı diziler hangileri?

Eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte içerik ürettiği ‘Noluyo Ya’ isimli YouTube kanalı ile son periyotta ününe ün katan Fırat Albayram’ın kim olduğu, hangi dizi ve sinemalarda yer aldığı da büyük bir merak konusu oldu. Fırat Albayram kim, kaç yaşında, hangi sinemalarda rol aldı, uzunluğu kaç, ne vakit evlendi? Hepsi haberimizde…

Asıl mesleği oyunculuk olan ama son devirlerde daha çok dijital mecrada eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte içerik üreten Fırat Albayram, bir müddettir en merak edilen isimler ortasında yer alıyor. Albayram’ın hayatı, meslek hayatına başlayışı ve Ceyda Kasabalı ile evliliği; hayranları tarafından büyük bir merak konusu oldu. 

11 Ocak 1985’te dünyaya gelen Fırat Albayram, izmir Bornova Lisesi’nden mezundur. Haliç Üniversitesi Tiyatro Kısmını bitirmiştir. Atv’de yayınlanan Adanalı, Show TV’de yayınlanan Suskunlar ve Kanal D’de yayınlanan Merhamet adlı dizilerdeki rolleriyle bilinmektedir. Kaçak Gelinler dizisinde Özgür karakterini canlandırmıştır. Ayrıyeten eşi Ceyda Kasabalı ile birlikte Twitch üzerinde canlı yayınlar yapmakta ve ‘Noluyo Ya¿’ YouTube kanalında içerik üretmektedir. 

Pgk7K 1654523466 5613

fırat albayram

Fırat Albayram’ın Filmografisi:

  • 2008 – Adanalı
  • 2011 – Kayıp Aranıyor
  •            Sen de Gitme
  • 2012 – Suskunlar
  • 2013 – 10. Köy Teyatora
  • 2013 – Merhamet
  • 2014 – Kaçak Gelinler
  • 2014 – O Rüzgâr
  • 2015 – Keyifli Ol Yeter
  • 2015 – Fabrika Kızı
  • 2015 – Baba Candır
  • 2016 – Biz Size Döneriz
  • 2016 – Şef Şefik
  • 2017 – 2018 Savaşçı
  • 2019 – Hababam Sınıfı Yeniden
  • 2020 – Bize Müsaade
  • 2021 – Hababam Sınıfı Yaz Oyunları
  • 2021 – Tozkoparan İskender

Swriy 1654523278 3936

fırat albayram ceyda kasabalı düğün

Fırat Albayram 2916 yılında kendisi üzere oyuncu olan Ceyda Kasabalı ile evlenmiştir. Ünlü çift, YouTube kanalları olan ‘Noluyo Ya’ ile birlikte Twitch üzerinden de yayınlar yapmaktadır. Fırat Albayram uzunluğu 1.82 cm kilosu 84 kg ve burcu Oğlak‘tır. 

İçerik
Senden Daha Güzel dizisinin Efsun’u Cemre Baysel kimdir? Cemre Baysel kaç yaşında?

7 Haziran akşamı Fox TV ekranlarında birinci kısmıyla görücüye çıkan Senden Daha Hoş dizisinde Efsun1

2 dk. 1 Okundu
İçerik
Sınavı kötü geçen çocuğa nasıl davranılmalı? Sınav sonrası çocuğa nasıl davranılması gerekir

Sınava giren çocuklar için kıymetli bir devirdeyiz. Aslında yalnızca imtihana giren çocuğun tasası değil, tıpkı1

3 dk. 5 Okundu
İçerik
Senden Daha Güzel’i Pervin’i Ebru Cündübeyoğlu kimdir?Ebru Cündübeyoğlu nereli ve kaç yaşında?

Son olarak 'Senden Daha Güzel' dizisinde rol almaya başlamasıyla birlikte kim olduğu merak edilen Ebru1

2 dk. 2 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.