Anti-Lag özelliğini açmayın!
Açıklamaya nazaran, son şoför güncellemeleriyle gelen özellikler engine dll fonksiyonlarını değiştirerek uygulanıyor. Oyuncuların oynamaya devam etmek için bu özelliği kapatmaları isteniyor. Adrenaline Edition sürüm 23.30.1 şoförü CS2’ye Anti-Lag Plus dayanağını getiriyor. Ayrıyeten bu özellik Radeon RX 7000 serisi ekran kartlarına özel, eski modelleri etkilemiyor.
Alt+L tuşlarına basarak AMD’nin yeni özelliği devre dışı bırakılabiliyor. Bu ortada bu sorun Counter Strike 2 ile hudutlu değil. Call of Duty: Çağdaş Warfare 2, CoD: Warzone 2, Apex Legends üzere diğer oyunlarda da Anti-Lag Plus özelliğini açan oyuncular, banlandıklarını ya da oyunun çöktüğünü söylüyor.
Bildiğiniz gibi Samsung, giyilebilir teknolojilere olan yatırımlarını sürdürüyor. O denli ki uzun müddettir şirketin Galaxy Ring isimli1
Apple’ın iPhone 15 Pro modellerinde daha âlâ 5G performansı için Qualcomm’un yeni X70 modemine geçiş1
Samsung orta sınıf akıllı telefonlarının birçoklarında yıllardır Exynos yonga setini kullanıyor. Galaxy A50, Galaxy A531
Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.