KATEGORİLER
Kripto Al Sat

YouTube Music, yeni ruh hali önerilerini kullanıma sundu

Youtube Music Yeni Ruh Hali Onerilerini Kullanima Sundu168886 0 Tanınan müzik dinleme platformu YouTube Music, kendini geliştirmeye süratle devam ediyor. Yakın bir vakitte uygulamaya yeni ruh hali filtrelerini ekleyen şirket, filtrelere verdiği isimlerle dikkat çekti.

İşte Ağla’da dahil olmak üzere beş yeni ruh hali seçeneği:

YouTube Music, 2020 yılında ruh hali filtrelerine sahip yeni bir aktivite çubuğu sunmuştu. Yakın bir vakitte gelen Ağlama, Parti, Romantik, Havam Yerinde, Rahatlamak isimli bu beş yeni filtreyle birlikte bu özellik şimdiye kadarki en fazla seçeneğe sahip oldu. 

Youtube Music Yeni Ruh Hali Onerilerini Kullanima Sundu168886 1 Hem uygulamada hem web sürümünde kullanıma sunulan özellik Türkiye’de de erişime sunuldu. Şayet yeni ruh hali filtrelerini sizde kullanımak istiyorsanız uygulamayı aktüel tutmanız kâfi olacaktır.
İçerik
ABD-Çin teknoloji savaşında yeni cephe: RISC-V

ABD-Çin teknoloji savaşında yeni bir cephe açılıyor: RISC-V. Amerikan şirketlerinin Çin'de yaygın olarak kullanılan özgür1

2 dk. 2 Okundu
İçerik
WhatsApp Web uygulaması değişiyor: İşte gelecek yenilikler

WhatsApp, web uygulaması için yeni küme sohbet filtresi özelliği geliştiriyor. Bu özellik kullanıcıların sohbetlerini kolay1

1 dk. 5 Okundu
İçerik
Samsung Galaxy S24+ test edildi: S23 Ultra’dan iki kat hızlı

Samsung’un 2024 yılında tanıtacağı Galaxy S24 serisi yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bildiğiniz üzere yeni jenerasyon1

2 dk. 26 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.