Samsung Galaxy S24+ test edildi
Bilmeyenler için Samsung, bu yılın başlarında tanıtılan Samsung Galaxy S23 serisi özelinde, Exynos işlemcileri rafa kaldırdı. Lakin bir yıldır global pazardan uzak kalan Exynos platformunun çok yakında geri döneceği söyleniyor.
Zira son raporlara nazaran Galaxy S24 ve Galaxy S24 Plus, satıldığı bölgeye bağlı olarak Exynos 2400 yahut Snapdragon 8 Gen 3’ü kullanacak. Bu noktada Exynos sürümün Afrika, Asya (Güney Kore dahil), Avrupa ve Latin Amerika’da, Snapdragon donanımlı sürümün ise Kuzey Amerika’da (Kanada ve ABD) piyasaya çıkması bekleniyor.
Galaxy S24 Ultra ise, yalnızca Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ile desteklenecek. Bugün Geekbench’ten gelen raporlar ise Snapdragon 8 Gen 3’lü Galaxy S24+ modelinin performansına ışık tutuyor.
S23 Ultra’dan iki kat hızlı
Dolayısıyla yüzde 81,6 üzere kıymetli bir performans artışı kelam konusu. Ayrıyeten bu skorun, GeForce GTX 1050 ile misal düzeyde olduğunu belirtmekte yarar var. Lakin tüm bunların sentetik test sonuçları olduğunu unutmamak gerek. Niketim Snapdragon 8 Gen 3 hala tanıtılmış değil. Bu nedenle bekleyiş bir müddet daha devam edecek.
Android için WhatsApp'ın beta sürümünde "Ayarlar" kısmının arayüzü güncellendi ve birebir aygıtta birden fazla hesap1
Samsung tarafından önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen Galaxy S24, S24 Plus ve S24 Ultra, yavaş yavaş netleşmeye başladı. Bildiğiniz1
BlueTwelve Studio tarafından geliştirilen ve büyük beğeni toplayan kedi odaklı macera oyunu Stray'in gerçek bir1
Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.