KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Elon Musk, testlere başladı: Twitter (X), ücretli oluyor!

Twitter X Ucretli Oluyor Iste Detaylar169887 0 Elon Musk, X toplumsal ağ platformu üzerinde kullanıcıların gönderi paylaşmaları ve paylaşımlarla etkileşimde bulunmaları için yeni bir program başlatıyor. Şu anda test kademesinde olan Not A Bot programı kapsamında onaylanmamış hesaplardan yıllık 1 dolar fiyat alınacak. Kısaca Twitter yakın vakitte fiyatlı olacak.

Yeni hesaplar için test ediliyor

Not A Bot programı şu anda Yeni Zelanda ve Filipinler’de test ediliyor ve sadece yeni kullanıcılar için geçerli. Mevcut kulanıcılar -şu an için- test kapsamının dışında. Kullanıcılardan yıllık 1 dolar alınmasının maksadı ise, platformu manipüle eden şahısları, spamı ve bot aktifliğini azaltmak. Musk’a nazaran X Premium aboneliği, bu sıkıntılarla uğraşta en tesirli usul.

Onaylanmamış hesaplara kısıtlama!

Yeni program, platformu manipüle etmeye ve başka X kullanıcılarının tecrübesini bozmaya çalışan botlara ve spam paylaşımlara karşı savunmayı amaçlıyor. Kullanıcılardan artık telefon numaralarını doğrulamaları ve yıllık 1 dolar ödemeleri istenecek. Aksi halde kullanıcılar, paylaşım yapamayacak, gönderileri yanıtlayamayacak, gönderileri alıntılayamayacak ve yer imlerine ekleyemeyecek. Fiyatı kabul etmeyen kullanıcılar, sırf gönderileri okuyabilecek, görüntüleri izleyebilecek ve hesapları takip edebilecek. Bu programın şu anda yeni hesaplar için uygulandığını hatırlatalım.

İçerik
Whatsapp’tan mesaj gitmiyor sorunu (Çözüldü)

WhatsApp, yıllar içinde tanınan iletileşme uygulaması haline geldi ve birçok insan için birincil iletileşme uygulaması.1

6 dk. 5 Okundu
İçerik
Samsung 1 inç formatında sensörler hazırlıyor

Akıllı telefon kameralarında artık 1 inç tipindeki sensörler tanınan olmaya başladı. 1 inç boyutlarına yakın1

1 dk. 4 Okundu
İçerik
Ozon deliği Brezilya’nın üç katı büyüklüğüne ulaştı

Antarktika'nın etrafındaki deniz buzunun her yıl büyüyüp küçülmesi üzere, kıtanın üzerindeki ozon deliği de büyüyüp1

2 dk. 3 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.