KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Google Pixel 8 Pro’da ekran şikayetleri gelmeye başladı

Google Pixel 8 Pro Da Ekran Sikayetleri Basladi169864 0 Google, Pixel 8’i satışa sunduğundan bu yana şikayetler alıyor. Son olarak, birtakım Pixel 8 Pro kullanıcıları AOD modunda ekrandaki yazıların pembe ve/veya sarı renkte görünmesine neden olan bir sıkıntıdan şikayetçi.

AOD modunda pembe yazılar!

Pixel 8 Pro, bilhassa always on display açık modda ekranda farklı renklerde metinler gösteriyor. Sorun ekranın tamamında değil, sadece metinlerin bir kısmında görülüyor. Ekran uyandırıldığında metin dahil olmak üzere her şey olağan görünüyor. Kimi kullanıcılar bunun bilhassa loş ışıklı ortamlarda gerçekleştiğini belirtiyor.

Bu sorunun kararlı sürümde de Android 14 QPR1 beta sürümde de yaşandığı söyleniyor. Donanımsal bir sorun olabileceği üzere yazılım güncellemesiyle de çözülebilecek bir yanılgı olabilir. Google, meseleye ait şimdi bir açıklama yapmadı.

İçerik
Xiaomi 14 ve 14 Pro’nun tanıtım tarihi sızdı: Daha erken geliyor

Akıllı telefon devi Xiaomi, Aralık 2022'de tanıtılan Xiaomi 13 ve 13 Pro'nun halefi üzerinde hazırlıklara1

1 dk. 2 Okundu
İçerik
WhatsApp, artık grup sohbetlerinizi filtrelemenizi sağlayacak

Tanınan iletileşme uygulaması WhatsApp, geçtiğimiz günlerde uygulamada ana sayfanın görünümünü değiştiren yeni özellikler test etmekteydi.1

1 dk. 1 Okundu
İçerik
Windows 11 geride kaldı: Windows 10 pazar payında hala lider

Windows 11 iki yıl evvel piyasaya sürülmesine karşın hala Windows 10'un popülaritesine yetişebilmiş değil. StatCounter,1

2 dk. 2 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.