KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Google Pixel 8 ve 8 Pro’nun tasarımı resmen doğrulandı

Google Pixel 8 Ve 8 Pro Nun Tasarimi Resmen Dogrulandi169089 0 Android ekosisteminin başında yer alan Google, çok yakında merakla beklenen Pixel 8 serisini piyasaya sürecek. Bu bağlamda hem Pixel 8 hem de Pixel 8 Pro hakkında yeni sızıntılar duymaya devam ediyoruz. Artık de her iki telefonun tasarımı ve renk seçenekleri de resmen belirli oldu.

Google Pixel 8 ve 8 Pro’nun tasarımı resmen doğrulandı

Paylaşılan sızıntıya nazaran Pixel 8 serinin amiral gemisi modeli Pixel 8 Pro, Obsidiyen, Porselen ve Gök Mavisi olmak üzere üç farklı renk seçeneğinde satışa sunulacak. Ayrıyeten bahsi geçen Gök Mavisi seçeneğinin Pixel 8a modelinde de kullanılacağını belirtelim. Öte yandan Pixel 8 ise, Şakayık Gülü, Gri ve Obsidiyen renklerinde piyasaya sürülecek.

Google Pixel 8 Ve 8 Pro Nun Tasarimi Resmen Dogrulandi169089 1 Renk seçeneklerine ek olarak hem Pixel 8 hem de Pixel 8 Pro ikilisi, selefine kıyasla daha yuvarlak bir dizaynda karşımıza çıkacak. Böylelikle geçen yıl Pixel 7 serisinde karşımıza çıkan keskin köşeler ortadan kalkmış. Ayrıyeten yeni telefonlardaki tek yenilik bu değil. Tüm kameralar artık iki yerine tek bir cam modülünün gerisinde oturuyor.

Pixel 8, 8 Pro ve 8a modellerinden oluşacak Pixel 8 serisi, önümüzdeki Ekim ayında tanıtılacak. Bu noktada Google, 4 Ekim tarihli ”Made by Google” etkinliğine işaret ediyor. Hasebiyle tüm ayrıntılar için bizlerle kalmayı unutmayın.

İçerik
Meta ve LG ortaklaşa Apple Vision Pro’ya rakip hazırlıyor

Apple'ın geçtiğimiz aylarda Vision Pro isimli artırılmış gerçeklik başlığını tanıtması rakipler ortasında bir hareketliliğe yol1

1 dk. 2 Okundu
İçerik
Mediatek Dimensity 9300 verimlilik çekirdekleri olmadan gelecek

Taşınabilir yonga dünyasında verimlilik çekirdekleri her vakit vazgeçilmez olmuştur. Bilhassa big.LITTLE olarak bildiğimiz performans ve1

1 dk. 8 Okundu
İçerik
Epic Games bu hafta iki oyun hediye ediyor! 470 TL değerinde

Epic Games Store, Steam ile rekabet edebilmek ismine başlattığı fiyatsız oyun fırsatlarına devam ediyor. Öyle ki 121

1 dk. 25 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.