KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Alan Wake 2 için 11 Dakikalık Saga Anderson Oynanış Videosu Yayınlandı

 
Epic Games ve geliştirici Remedy Entertainment, kaygı temalı aksiyon macera oyunu Alan Wake 2 için yeni bir oynanış görüntüsü yayınladı. Oynanış görüntüsü oyuna katılan ikinci karakter FBI Casusu Saga Anderson’a yer veriyor. 11 dakikalık  bu görüntüde belirtilen karakter odaklanılıyor.
 
Oyunun birinci misyonlarından biri gösteriliyor
 
91C639C1 A5Ba 4051 8Ef0 3F0E7574C1D1 
 
Oyunun birinci vazifelerinden birine ilişkin olan oynanış imgelerinde, savaş, bulmaca ve dedektiflik ögeleri yer alıyor. Bunların yanı sıra küçük Watery kasabası ve Coffee World tema parkı üzere yerlerin bir karışımı da bizlere aktarılıyor. 
 
Alan Wake 2 mevcut konsolların ve PC’nin gücünden tam olarak yararlanıyor. Bunu yapmak için de Remedy Entertainment’ın tescilli oyun motoru Northlight tarafından geliştiriliyor.
 
Beklenen oyunlar ortasında yer alan Alan Wake II, 27 Ekim’de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Epic Games fiyatı 599 TL.
 
İşte oynanış videosu
 
 

İçerik
Xbox, Tokyo Game Etkinliğinde Yeni Game Pass Oyunlarını Tanıtacak

 Microsoft, Tokyo Game Show dijital etkinliğinde neler beklenebileceğine dair bir genel bakış sundu. Xbox baş pazarlama1

1 dk. 2 Okundu
İçerik
Starfield, Çıkışıyla Beraber 1 Milyon Eş Zamanlı Oyuncu Sayısına Ulaştı

 Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya uzay temalı Starfield çıkışıyla birlikte oyuncuların uğrak noktası haline1

1 dk. 1 Okundu
İçerik
KONAMI eFootball 2024’ü SUNAR!

 Konami Digital Entertainment B.V., bayrak gemisi futbol IP'si "eFootball™"da yeni bir yılın başladığını duyurdu. "eFootball™ 2024"ü1

4 dk. 5 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.