KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Microsoft, yeni Windows özelliklerini sızdıranları Insider programından atıyor

Microsoft Tan Yeni Windows Ozelliklerini Sizdiranlara Yaptirim169830 0 Microsoft son periyotta kullanıcıların Windows işletim sistemine eklenecek yeni özellikleri test etmelerine fırsat veren Windows Insider programını geliştirmek için büyük bir uğraş sarfediyor. Lakin programdaki kimi iştirakçilerin, pozisyonlarından istifade ederek yeni özellikleri “ifşa etmesi” şirketin canın sıktı.

Geçtiğimiz günlerde tanınmış bir geliştirici ve Windows Insider MVP’si olan FireCube, programa iştirakinin Microsoft tarafından sonlandırıldığını duyurdu. Bunun nedeni FireCube’un daha evvel web sitesinde Windows Copilot özelliğini aktifleştirmek için ViveTool’un nasıl kullanılacağına dair bir makale yayınlamış olmasıydı.

Program üyeleri sıklıkla uyarılıyor

Programın bir öbür eski iştirakçisi olan Rafael Rivera ise MVP olduğu periyotta Microsoft çalışanlarının kendisiyle tertipli olarak bağlantıya geçerek yeni sistem özelliklerinin vaktinden evvel gösterilmesinden şikayet ettiklerini ve kapalılık muahedesinden bahsettiklerini söyledi.

Windows Insider MVP, yeni Windows özelliklerini önceden deneyimleme ve bunlar üzerinde görüş bildirme imkanı sağlamak için tasarlanmış bir program. Bu programın üyeleri, yeni özellikleri birinci öğrenen bireyler olma ve geliştirme sürecine yardımcı olmak için geri bildirim sağlama fırsatına sahip oluyor.

İçerik
Huawei’den Apple’a Çin’de soğuk duş: iPhone zirveyi kaptırdı

Apple’ın Çin’deki inişli çıkışlı süreci devam ediyor. Çin’in yasaklamaları, ABD’nin Çin’e yönelik yaptırımları iPhone satışlarını1

2 dk. 43 Okundu
İçerik
Oppo Find N3 ve N3 Flip’in global tanıtım tarihi açıklandı: İşte özellikleri

Akıllı telefon pazarının önde gelen isimlerinden Oppo, yeni katlanabilir telefonları Find N3 ve Find N3 Flip1

2 dk. 12 Okundu
İçerik
iPhone 16’dan kötü haber: Apple’ın 5G modemi üç yıl geride

Bildiğiniz üzere Apple, iPhone'lar başta olmak üzere kendi aygıtlarında Qualcomm tarafından geliştirilen hücresel modemleri kullanıyor.1

2 dk. 14 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.