KATEGORİLER
Kripto Al Sat

iPhone 15 Pro ve Pro Max modellerindeki ekran yanması sorunu büyüyor

Iphone 15 Pro Modellerindeki Ekran Yanmasi Sorunu Buyuyor169524 0 Mydrivers web sitesi, birçok iPhone 15 Pro kullanıcısının şikayetlerini gündeme getirerek, aygıtlardaki ekran yanması probleminin büyük bir sorun haline geldiğini doğrulayan fotoğraflar yayınladı.

Sorunun yazılımsal olması ümit ediliyor

Isınma ve makûs çalışan hoparlörlere ek olarak, kullanıcılar faal olarak iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max‘in ekranının kullanıma başladıktan birkaç gün sonra yanabileceğini bildiriyorlar. Mydrivers’ın haberine nazaran, birçok iPhone 15 Pro ve Pro Max kullanıcısı şu anda Çin’de ve dünyanın başka ülkelerinde ekran yanması sorunu yaşıyor. Değişik bir formda, birtakım durumlarda ekran açıldıktan çabucak sonra bu hale geliyor.

Iphone 15 Pro Modellerindeki Ekran Yanmasi Sorunu Buyuyor169524 1 Bunun iPhone 15 Pro’nun ekranında bir donanım hatası olmadığı, yani gerçek bir yanma olmadığı, lakin bir yazılım güncellemesiyle düzeltilebilecek bir şey olduğu konusunda hala umut var. Apple ise geleneğini bozmayarak bu can sıkıcı husus hakkında yorum yapmaktan kaçınıyor.
İçerik
Steam’de 20. yıl indirimleri başladı: İşte öne çıkan oyunlar

Valve’in dijital oyun platformu Steam, yepyeni fırsatlar ile oyuncuları sevindirmeye devam ediyor. Son olarak Steam'in 20. yıl1

3 dk. 1 Okundu
İçerik
Nintendo Switch 2 benzeri olmayan bir DLSS çözümü sunacak

Konsol satışları ile son periyodun en çok konuşulan ismi Nintendo, yeni kuşak konsolu için çalışmalarını1

1 dk. 5 Okundu
İçerik
Apple’dan iddialı açıklama: iPhone 15 Pro en iyi oyun konsolu

Apple’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği aktiflik; iPhone 15, iPhone 15 Pro ve Apple Watch Series 91

3 dk. 2 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.