KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Samsung Notes’un Galaxy Book harici dizüstü PC’lerde kullanılması engellendi

Samsung Notes Galaxy Book Harici Dizustu Pc Lerde Engellendi169403 0 Samsung Notes artık resmi olarak Galaxy Book serisi dışındaki dizüstü bilgisayarlarda kullanılamıyor. Güney Koreli şirket uygulamanın Galaxy Book harici aygıtlarda çalışmasını engellemiş durumda. Bu değişiklik, birkaç kullanıcı tarafından doğrulandı.

Samsung bu atağı ile temel araçlarını kendi eserleriyle sonlandırarak genel kullanımdan uzak tutmayı amaçlıyor. Bu nedenle şirkete ilişkin olmayan farklı bir Windows dizüstü bilgisayarda Samsung Notes açıldığında “Bu uygulama sırf Galaxy Book’larla çalışır biçiminde bir ikaz ekrana geliyor.

Samsung Notes Galaxy Book Harici Dizustu Pc Lerde Engellendi169403 2

Strateji değişti

Samsung Notes notlar oluşturmanıza, bunlar üzerinde iş birliği yapmanıza ve hatta çizim ve boyama yapmanıza imkan tanıyan kullanışlı bir not alma uygulaması olarak kullanıma sunuldu. Birinci etapta Galaxy Note serisi için geliştirilmişti fakat daha sonra S Pen dayanaklı tabletler ve dizüstü bilgisayarlar üzere farklı aygıtlara da yayıldı.

Samsung birkaç yıl evvel Galaxy Book serisini piyasaya sürdüğünde, Samsung Notes bu aygıtlarda önceden yüklenmiş olarak geliyordu, lakin uygulamanın Windows sürümünün başka dizüstü bilgisayarlarda da kullanılmasına müsaade veriliyordu. Artık ise şirket pazar stratejisinde bir değişiklik yapmış üzere görünüyor.

İçerik
Windows Copilot’u denedik: Neleri ne kadar doğru yapabiliyor?

Microsoft, 26 Eylül’de yayınlanan Windows 11 22H2 (KB5030310) güncellemesiyle birlikte işletim sisteminde esaslı değişikliklere gitti.1

5 dk. 2 Okundu
İçerik
iOS 17 güncellemesi çıktı! Nasıl indirilir, hangi iPhone’lar destekliyor?

Apple, iOS 17'yi bugün herkesin kullanımına sundu. Bir müddettir iOS 17'nin geliştirici ve herkese açık1

4 dk. 3 Okundu
İçerik
Rafa kaldırılan GeForce RTX 3090 SUPER ortaya çıktı

Geçtiğimiz aylarda Ada Lovelace mimarisinin orta ve orta üst düzey modellerini kullanıcılar ile buluşturan Nvidia, bilhassa1

2 dk. 2 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.