KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Nokia’dan dayanıklılık odaklı iki kurumsal telefon

Nokia Hhra501X Ve Nokia Is540 1 Tanitildi169331 0 Daha çok son kullanıcıya yönelik akıllı telefonları ile tanıdığımız Nokia, bu kere yalnızca kurumsal müşterilere sunulacak dayanıklılık odaklı iki akıllı telefon ile karşımızda. Telefonlar dayanıklılık konusunda epey savlı.

Nokia HHRA501x ve Nokia IS540.1

Nokia HHRA501x ve Nokia IS540.1 akıllı telefon modelleri son kullanıcı tarafında gördüğümüz dayanıklılık standartlarının epeyce ilerisine gidiyor. O denli ki belli patlama düzeylerine dayanıklılık sunuyorlar.

Nokia IS540.1 modelinde 6 inçlik Full HD+ ekran, Snapdragon 778 muadili bir Qualcomm işlemci, 8GB RAM, 128GB depolama, 4400mAh batarya, 48MP art kamera üzere özellikler mevcut. Özel 16-pin ISM temas arabirimi ile onaylı aksesuarlara inançlı bir biçimde bağlanabiliyor.

Nokia HHRA501x için rastgele bir ayrıntı mevcut değil. Alman i.safe Mobile tarafından dağıtımı yapılacak olan Nokia HHRA501x ve Nokia IS540.1 akıllı telefon modelleri önümüzdeki haftalarda piyasada olacak.

İçerik
ABD ordusu Microsoft’tan daha faza HoloLens alacak

Geçtiğimiz hafta ABD ordusunu Microsoft’un güncellenmiş HoloLens başlıklarını test ettiğini ve testlerin olumlu geçtiğini sizlere1

2 dk. 4 Okundu
İçerik
Huawei’den yeni akıllı saat geliyor: 14 Eylül’de tanıtılacak

Huawei sürpriz bir biçimde önümüzdeki hafta bir aktiflik düzenleyeceğini duyurdu. Çinli teknoloji devi 14 Eylül'de1

1 dk. 3 Okundu
İçerik
Microsoft uygulama mağazası yenilendi: İşte yeni tasarım

Yenilenen Microsoft uygulama mağazası birinci olarak Canary ve Dev Channel Insider kullanıcılarına açıldı. Mağazanın resmî1

1 dk. 6 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.