KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Apple’ın 2000 TL’lik iPhone 15 kılıfı eleştiri yağmuruna tutuldu!

Apple In 2000 Tl Lik Iphone 15 Kilifi Elestiri Yagmuruna Tutuldu169173 0 Apple’ın iPhone 15 modelleri için tasarladığı FineWoven kılıfları satışa çıktığından bu yana ağır tenkitlere maruz kaldı. Bilhassa kumaş yüzünün çok leke tuttuğu ve çizildiği tarafında şikayetler var. Mikro dokuma kılıf için olumsuz geri bildirimlerin gerisi arkası kesilmiyor.

[bkzdh=

Ultra dayanıksız!

Apple, deri yerine gelen etraf dostu mikro dokuma kılıfın dayanıklı mikro kumaştan üretildiğini, tasarım ve üretim basamaklarında binlerce saat boyunca test edildiğini, hoş görünmesinin yanı sıra çizilme ve düşmelere karşı da iPhone’u çok âlâ koruduğunu belirtiyor. Lakin, gerçek hayattaki tecrübeler çok farklı.

Tasarım hataları

Apple In 2000 Tl Lik Iphone 15 Kilifi Elestiri Yagmuruna Tutuldu169173 1 Çizilmelere ve lekelere karşı son derece hassas olan kılıfın USB-C irtibat noktası için bırakılan boşluğun eksiksiz halde hizalanmadığı görülüyor.

Başka bir paylaşılan fotoğrafta çizik kılıfların Apple mağazasında sergilendiği görülüyor.

Apple’ın deriye kıyasla daha düşük karbon ayak izine sahip olduğunu söylediği ve sağlam olduğunu bilhassa belirttiği iPhone 15 FineWoven kılıflar hakkında olumsuz geri bildirimler gelmeye devam ediyor.

İçerik
iPhone 12 yasağı diğer ülkelere yayılabilir: Yüksek radyasyon tespit edilmişti

Belçika bugün iPhone 12'nin potansiyel sıhhat risklerini tekrar değerlendireceğini açıkladı. Kelam konusu karar, Fransa'nın elektromanyetik1

2 dk. 3 Okundu
İçerik
Efsane Cuma İndirimleri Ne Zaman?

Black Friday, avantajlı alışveriş imkânı sunan bir devirdir. Dünya genelinde olduğu üzere Türkiye’de de bu1

4 dk. 6 Okundu
İçerik
Çanta şeklindeki fütüristtik Honor V Purse satışa çıkıyor

Honor, 1 Eylül'de Honor V Purse adı verilen ve dışa gerçek katlanabilir telefonunu sergiledi. Bu1

2 dk. 3 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.