KATEGORİLER
Kripto Al Sat

ARMA 8×8 zırhlı araç simülatörünü kullandık

Otokar’ın ARMA 8×8 Zırhlı Aracı’nı kullanacak şoför adaylarının eğitimi için geliştirdiği ARMA 8×8 Şoför Nişancı Eğitim Simülatörü’nde sürüş yaptık.           

Dünyanın en büyük dördüncü savunma sanayi fuarı IDEF’23’teki Otokar standında zırhlı kara araçlarına ek olarak ARMA 8×8 Şoför Nişancı Eğitim Simülatörü sergilendi. Otokar Finans ve Risk İdare Müdürü Hakan Karayel, simülatörün özelliklerini Cem Sünbül’e anlattı.

ARMA 8×8 Taktik Tekerlekli Zırhlı Aracı’nın kokpiti ile birebir tıpkı halde tasarlanan ve birebir menüye sahip kokpit üzerinden süreci adaylarına eğitim veriliyor. Adaylar, ARMA 8×8’in tüm işlevlerini farklı senaryolarda, farklı arazi kurallarında ve farklı iklimlerde dijital olarak test etme bahtı elde ediliyor. Teorik bilgiler, sanal ortamda pratiğe dönüştürülüyor.

Simülatör, şoförün neleri yanlışsız ve neleri yanlış yaptığını otomatik olarak tespit edip kayıt altına alıyor. Hazırlanan rapor ile öğrencinin sürüşü hakkındaki tüm sonuçlara ayrıntılı bir formda ulaşılıyor.

ARMA 8×8 Şoför Nişancı Eğitim Simülatörü sayesinde eğitim mühleti kısalıyor, eğitim maliyeti düşüyor ve şoför adaylarının yetenekleri geliştiriliyor.

İçerik
Samsung Galaxy Tab A9+ özellikleri de belli oldu

Samsung Galaxy Tab A9 tablet modelinde sonra biraz daha orta düzeye yönelecek olan Samsung Galaxy1

1 dk. 8 Okundu
İçerik
GPRS nedir, ne işe yarar? GPRS açma ve kapatma

GPRS, birinci olarak sesli irtibat için oluşturulmuş bir teknoloji olsa da cep telefonları ve öteki1

5 dk. 7 Okundu
İçerik
Meta, yeni Ray-Ban akıllı gözlüğünü tanıttı: Canlı yayın, 12MP kamera ve fazlası

Meta, Ray-Ban işbirliğiyle birinci akıllı gözlüğünü 2021’de çıkarmıştı. 27 Eylül’de düzenlenen aktiflikte Ray-Ban Meta Smart1

2 dk. 4 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.