KATEGORİLER
Kripto Al Sat

Apple’ın iPhone aksesuarlarında USB-C’ye geçişi hızlı olacak

Apple In Iphone Aksesuarlarinda Usb C Ye Gecisi Hizli Olacak168635 0 Apple, USB-C’ye geçerken birçok iPhone aksesuarını da (MagSafe Battery Pack ve MagSafe Duo dahil) yeni standartla yenileyecek.

Yeni aksesuar tanıtılmayacak

Yaklaşan Wonderlust etkinliğinde sahne alacak tüm iPhone 15 modelleri Lightning yerine USB-C portunu kullanacak. Apple’ın aksesuarlarda bu geçişi süratlice yapacağı söyleniyor. Ekosistemdeki aksesuarlar USB-C ile yenilenecek. iPhone 15 aktifliği sonrasında Lightning irtibatlı hiçbir aksesuar görmeyeceğiz üzere görünüyor.

Apple’ın USB-C’li yeni MagSafe Duo ile MagSafe Battery Pack eserin güncellemesine kesin gözüyle bakılıyor. Ayrıyeten artık üretilmeyen Apple Watch Manyetik Şarj İstasyonunun da USB-C’li olarak geri dönebileceği söyleniyor. Aktiflik günü Apple’ın yeni bir aksesuar tanıtması beklenmiyor.

İçerik
Dünyanın İlk Akıllı Telefonu Simon

Dünya’nın İlk Akıllı Telefonu Simon Akıllı telefonlar artık hepimizin ellerinde ve o kadar ucuzlar ki1

2 dk. 20 Okundu
İçerik
Türk Telekom’dan internet fiyatlarına zam!

Türk Telekom, taahhütsüz internet fiyatlarına 1 Ekim 2023 tarihinde artırım yapacağını duyuruldu. Taahhütsüz fiyatlarda yaklaşık1

2 dk. 16 Okundu
İçerik
Huawei’nin işletim sistemi HarmonyOS, 600 milyon kullanıcıya ulaştı

2019 yılında ABD, Huawei Technologies'e karşı sert yaptırımlar uygulayarak bu Çinli şirketin gelişmiş çip teknolojilerinin1

1 dk. 5 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.