KATEGORİLER
Kripto Al Sat

WhatsApp’a hesaplar arasında geçiş yapma özelliği geliyor

Whatsapp A Hesaplar Arasinda Gecis Yapma Ozelligi Geliyor168408 0 Android için WhatsApp‘ın beta sürümünde “Ayarlar” kısmının arayüzü güncellendi ve birebir aygıtta birden fazla hesap kullanma özelliği eklendi.

Şimdilik bir tane ek hesap eklenebiliyor

WhatsApp’a gelecek olan bu değerli yenilik, kullanıcıların tıpkı cihazda ek bir hesap kaydetmelerine ve kullanmalarına imkan tanıyan çoklu hesap özelliği. Daha evvel, kullanıcılar ek hesaplar için WhatsApp’ı klonlamak veya üçüncü taraf uygulamalar indirmek zorunda kalıyorlardı. Şu anda kullanıcıların yalnızca bir ek hesap ekleyebileceği belirtiliyor lakin bu sınırlamanın gelecekte artırılması kuvvetle mümkün.

Whatsapp A Hesaplar Arasinda Gecis Yapma Ozelligi Geliyor168408 1 Uygulamanın ayarlarında yeni bir arayüzle birlikte birden fazla hesap oluşturma özelliği, Android için WhatsApp’ın 2.23.18.21 numaralı beta sürümünü yükleyen çok sayıda test kullanıcısı tarafından kullanılabiliyor. Çoklu hesap özelliğinin tüm kullanıcılara ne vakit sunulacağı ise şimdi muhakkak değil.
İçerik
Apple, iOS 17.0.3 güncellemesiyle iPhone 15 Pro’yu yavaşlattı mı? İşte test sonucu

Apple, kullanıcıların iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max'te yaşadığı aşırı ısınma meselelerini hafifletmeyi1

2 dk. 20 Okundu
İçerik
Alibaba’nın fintech şirketi blockchain faaliyetlerine başladı

Alibaba, çeşitli teşebbüsleri aracılığıyla blockchain ve dijital varlıklar alanında faaliyetlerini yürütüyor. Bu teşebbüslerden birisi olan1

1 dk. 3 Okundu
İçerik
Hafızası Dolu Olan Telefonu Temizleme Yöntemleri

Hafızası Dolu Olan Telefonu Temizleme Yöntemleri - Hafıza telefonun en büyük özelliklerinden biridir. Alırken dikkat1

6 dk. 14 Okundu
Yorumlar

*
*

  • Hey!

    Bu yazıya henüz yorum yapılmamış, ilk yorumu hemen sen yap.

Sosyal Medyada bizi takip edin.